Avanade lanceert Microsoft Azure Stack oplossing

Vrijdag 25 augustus 2017 — Avanade kondigt nieuwe Microsoft Azure Stack oplossing aan. Deze geïntegreerde oplossing opereert vanuit één enkele provider en biedt een consistent gebruik van Azure. Het product wordt aangeboden tegen een competitieve prijs, op basis van verbruik of vooraf aangekocht prijsmodel, en wordt geïmplementeerd op maat. Om te beantwoorden aan de noden van de industrie, biedt Avanade Azure Stack on-premise aan, maar ook gehost vanuit externe locaties of Avanade datacenters. Tijdens de tweede helft van 2017 zal het product ook aangeboden worden via het Accenture Cloud Platform (ACP)

Azure Stack, een on-premise uitbreiding van Azure, maakt een hybride IT cloudsysteem mogelijk. Gebruikers kunnen genieten van compatibiliteit wat betreft identificatie, beheer en beveiliging, data en applicatieplatformen. Voorbeeldtoepassingen van Azure Stack zijn o.a.:

  • Edge en offline oplossingen waarbij gebruikers vertragingen en netwerkvereisten aan de hand van lokale data kunnen verzamelen in Azure Stack, en vervolgens kunnen samenvoegen in Azure voor verdere analyses. De applicaties hanteren dezelfde logica.
  • Moderne cloud –en on premise applicaties waarbij gebruikers beroep kunnen doen op dezelfde Azure web en mobile app services, containers, serverless en microservice frameworks om legacy apps bij te werken via Azure Stack, dankzij een consistent DevOps-proces tussen on-premise en cloud.
  • Cloud applicaties die voldoen aan alle voorschriften waarop gebruikers applicaties kunnen ontwikkelen en implementeren in Azure, en dat met flexibiliteit om de apps on-premise te implementeren, zonder dat codewijzigingen nodig zijn om aan regelgevende vereisten te voldoen.

Dankzij grondige kennis van en ervaring met Microsoft Azure en Azure Stack zijn Avanade en Accenture een vertrouwde partner om al hun noden en vragen omtrent Azure te beantwoorden.

"Avanade staat bedrijven graag bij om hun transitie naar de cloud te versnellen met een flexibele, geïntegreerde en consistente Azure oplossing. Organisaties zullen de voordelen van Microsoft Cloud kunnen ervaren met de nodige wendbaarheid en controle ", aldus Rich Stern, Executive, Global Market Units en Cloud, Avanade.

Mike Neil, Corporate Vice President Azure Infrastructure Management, Microsoft Corporation voegt toe: "Avanade is een gewaardeerde Azure Stack partner, die onze klanten de voordelen van Azure in hybride omgevingen verleent. Tegelijkertijd leveren organisaties waardevolle input en expertise om het platform te verbeteren. We kijken ernaar uit om samen met hen een hybride cloud te realiseren."

Avanade en Accenture zijn onlangs erkend als Microsoft Azure Alliance Partner van het Jaar.

***

Over Avanade

Avanade België biedt branchespecifieke oplossingen voor de Retail en Services industrieën en werd door Microsoft in 2016 zelfs benoemd tot Microsoft Dynamics Services Industries Partner.

Avanade is marktleider op het gebied van innovatieve digitale diensten, zakelijke oplossingen en door ontwerp gedreven ervaringen, die worden geleverd door de kracht van mensen en het ecosysteem van Microsoft. Onze professionals combineren hun technologische, zakelijke en industriële expertise om oplossingen te ontwerpen en te implementeren, en zo de nodige resultaten te boeken voor onze klanten en hun klanten. Avanade heeft 29.000 digitaal verbonden mensen in 23 verschillende landen, die klanten het best mogelijke denkwerk bieden door een samenwerkingscultuur gebaseerd op culturele verscheidenheid die de omgevingen waarin we werken reflecteert. Avanade werd opgericht in 2000 door Accenture LLP en Microsoft Corporation en is grotendeels in het bezit van Accenture. Meer informatie vindt u op www.avanade.be.

Magali Dierckx Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels