Belg duidelijk aan welverdiende pauze toe

Al ruim 60.000 Belgen stuurden vrienden, familie en collega’s welverdiende Royco pauze toe

Vrijdag 28 oktober 2016 — Belgen zijn massaal aan een welverdiende pauze toe, dat stelt het notoire soepmerk Royco vast. Als onderdeel van een activatie campagne zet Royco consumenten aan hun vrienden, familie of collega’s een welverdiende pauze op te sturen onder de vorm van een pompoensuprème soepje. In amper twee weken stuurden al meer dan 60.000 Belgen een gepersonaliseerde pauze naar iemand die het verdient.

Belgen staan bekend als harde werkers. Het is dan ook geen verrassing dat menig Belg vindt dat zijn hardwerkende collega, partner of vriend(in) nood heeft aan een korte pauze. Als onderdeel van een activatie campagne lanceerde Royco de ‘Welverdiende Pauze’ website (www.welverdiendepauze.be) – een website vanaf waar je een welverdiende en gepersonaliseerde pauze kan schenken met jouw complimenten. Royco stuurt vervolgens de gepersonaliseerde pauzeboodschap vergezeld van een Royco op naar de harde werker. Wie vindt dat al zijn/haar collega’s een pauze verdienen, maakt kans op een bezoek van de Royco truck waarmee Royco tientallen bedrijven zal trakteren op een welverdiende pauze.

 

Pauze als beloning

De welverdiende pauzes lopen als een trein: in slechts twee weken werden meer dan 60.000 gepersonaliseerde pauzes verstuurd. “In een maatschappij met veel prestatiedruk en daaraan gekoppelde stress is het belangrijk om op tijd en stond te deconnecteren met een welverdiende pauze”, zegt Lorenzo Van Doorslaer, brand manager van Royco. “Een korte pauze op het werk of tijdens het studeren is de ideale beloning voor het harde werk. Nu de winter voor de deur staat, is een pauze onder de vorm van een warm soepje de gedroomde beloning. We vinden dan ook dat elke Belg een welverdiende pauze mag ontvangen.”

 

De welverdiende pauze actie van Royco loopt nog tot einde november. Iedereen kan een welverdiende pauze met een gepersonaliseerde boodschap versturen via www.welverdiendepauze.be.

 

                                                                   ---------- Einde ---------

 

Over Continental Foods België

Continental Foods België biedt verschillende bekende merken aan met een rijke geschiedenis in de Belgische retail en out of home voedingsmarkt. Continental Foods België, met hoofdzetel en productiefaciliteiten in Puurs, produceert onder meer sauzen en condimenten, soepen, fonds en bouillons. Het merkenportfolio van Continental Foods België bestaat uit Devos Lemmens, Liebig DéliSoup’, Royco, Aïki, Imperial, Lacroix, Liebig Bouillon, OXO, V8 en De Blauwe Hand. De oorsprong van Continental Foods België gaat terug tot de oprichting van azijnproducent De Blauwe Hand in 1760. Tweehonderd jaar later fuseert het bedrijf met Devos Lemmens, een ander Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn mayonaise en andere sauzen. Twee jaar later vervoegt ook puddingfabrikant Imperial het bedrijf, dat verdergaat onder de vlag Continental Foods tot het in 1985 wanneer wordt overgenomen door de Campbell Soup Company. In 2013 stoot Campbell Soup Company zijn Europese activiteiten af en sindsdien zijn deze opnieuw actief onder de naam Continental Foods. U vindt meer informatie over Continental Foods België op www.continentalfoods.be

 

Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels