ExxonMobil en GE slaan de handen in elkaar met Global Lubricants Collaboration voor Jenbacher gasmotoren

Vrijdag 13 oktober 2017

  • De ExxonMobil Mobil Pegasus™ motoroliën voor gasmotoren zijn nu de voorkeurssmeermiddelen voor alle nieuwe Jenbacher type 2, 3 en 9 gasmotoren van GE
  • GE en ExxonMobil breiden hun langlopende partnership uit door samen nieuwe technologieën voor hoogwaardige gasmotorolie te ontwikkelen
  • De formule van Mobil Pegasus oliën is ontwikkeld om de hoogste bescherming te bieden, de levensduur van moderne gasmotoren te verlengen, hun efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen

ExxonMobil is nu wereldwijd de voorkeursleverancier van smeermiddelen voor de GE Jenbacher type 2, 3 en 9 gasmotoren. In het kader van deze nieuwe wereldwijde samenwerking zal ExxonMobil de eigenaars en gebruikers van Jenbacher-gasmotoren helpen om de prestaties van hun apparatuur te verbeteren met de hulp van de premium gasmotoroliën van het Mobil Pegasus™ gamma.

ExxonMobil en GE zullen ook blijven voortbouwen op hun samenwerking die al meer dan twee decennia stand houdt door samen te werken aan de ontwikkeling van technologieën voor hoogwaardige gasmotorolie die voldoen aan de steeds evoluerende behoeften van GE-gasmotorsystemen.

Al meer dan 50 jaar helpt het Mobil Pegasus gamma om de levensduur van gasmotoren te verlengen, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. De productformules zijn ontwikkeld om de levensduur van de olie te verlengen, de motor schoon te houden, het olieverbruik te beheersen en een uitzonderlijke bescherming tegen slijtage te bieden.

“We hebben de laatste twee decennia een sterke werkrelatie opgebouwd met zowel GE als vele eindgebruikers, maar deze nieuwe samenwerking bevestigt het leiderschap van onze Mobil Pegasus smeermiddelengamma en onderstreept de vele voordelen die ze de eindgebruikers kunnen bieden”, aldus Tim Hinchman, Strategic Global Alliance director bij ExxonMobil. “Dankzij de samenwerking kijken we er ook naar uit om met GE samen nieuwe smeermiddeltechnologieën te ontwikkelen voor Jenbacher gasmotoren die hun gebruikers zullen helpen om hun bedrijf de komende jaren verder te beschermen.” 

Voor gasmotoroperatoren zijn deze voordelen onder meer een vermindering van het aantal olieverversingen en -aankopen, een verbetering van de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van hun apparatuur en een toename van de beschikbaarheid van de motor, terwijl de bedrijfskosten dalen. 

De GE Jenbacher-gasmotoren worden vaak gebruikt bij warmtekrachtkoppelingstoepassingen of gecombineerde warmtekrachttoepassingen. Om deze motoren te beschermen, kunnen klanten beroep doen op het hele gamma Mobil Pegasus producten, waaronder de Mobil Pegasus™ 705 en de Mobil Pegasus™ 605 Ultra 40.

Voor meer informatie over het gasmotorolie gamma Mobil Pegasus, surf naar mobilindustrial.com.

 

Over ExxonMobil Fuels & Lubricants

ExxonMobil is één van ‘s werelds grootste leveranciers en verdelers van brandstoffen, smeermiddelen en andere specialiteiten, waaronder smeermiddel voorraden, wax en asfalt. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting van de Vacuum Oil Comany in 1866, zijn ExxonMobil en zijn voorlopers al meer dan 150 jaar de voortrekker op vlak van innovatie binnen de smeermiddelentechnologie. Deze technologieën hebben bijgedragen aan een aantal van de grootste technologische prestaties van de mens, waaronder de eerste auto met benzinemotor, de eerste elektrische generator, de eerste vlucht en de eerste ruimteshuttle lancering. Vandaag de dag, blijft ExxonMobil nieuwe smeermiddelformules ontwikkelen voor de technologieën van morgen, om de wereld in beweging te blijven houden.

De term "ExxonMobil" wordt gemakshalve gebruikt om alle verbonden entiteiten aan te duiden en is niet bedoeld om de zakelijke scheiding van deze entiteiten teniet te doen.

Valérie Tulkens Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels