ExxonMobil lanceert vernieuwend productengamma: Mobil Pegasus™ 1100

Aardgas motorolie om gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gasmotoren

Vrijdag 13 oktober 2017

  • De laatste aanwinst binnen de Mobil Pegasus™ familie beschermt hedendaagse, lage emissie, hoog vermogen viertakt gasmotoren
  • Het gamma is geïnspireerd door de grote OEMs
  • De producten helpen om olieverversingsintervallen tot 1,5 maal langer te maken in vergelijking met de minerale oliën van concurrenten

ExxonMobil heeft een nieuwe generatie motoroliën op de markt gebracht om gelijke tred te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gasmotoren. Het Mobil Pegasus™ 1100 gamma is geïnspireerd door de grote OEMs om het hoofd te bieden aan de zware voorwaarden voor motoren en om de olieverversingsintervallen sterk te kunnen verlengen.

Het aardgas motorgamma omvat Mobil Pegasus™ 1105 en Mobil Pegasus™ 1107. Mobil Pegasus™ 1107 is ontworpen voor veeleisende aardgasmotoren, terwijl Mobil Pegasus™ 1105 voldoet aan de specificaties voor alle zuiger types. Beide smeermiddelen hebben een uitgebalanceerde formule, waardoor de olieverversingsintervallen tot 1,5 maal[1] langer worden in vergelijking met de conventionele minerale oliën.

Uit uitgebreide industriële- en proefbank tests bleek dat de smeermiddelen uitstekende oxidatie- en thermische stabiliteit vertonen, wat helpt om de levensduur van de olie te verlengen.

De uitstekende anti-slijtage kenmerken van het gamma helpen om de slijtage van motoronderdelen en voeringen te verminderen bij zwaar belaste gasmotoren. Bovendien regelt de olie de vorming van vernis en koolstofafzetting, waardoor de motor schoon blijft.

“De ontwikkeling van gasmotoren verlegt de grenzen van het motorontwerp om te proberen het vermogen van de gasmotor te verhogen en de kosten te verlagen”, aldus zegt Inken Reuser, Industrial Marketing Advisor bij ExxonMobil. “Hierdoor worden er ook veel hogere eisen gesteld aan de smeermiddelen.

Onze Mobil Pegasus™ 1100 Series is ontworpen om gelijke tred te houden met de recente vooruitgang in het ontwerpen van gasmotoren. De volgende generatie oliën, geïnspireerd door grote OEMs, kan de olieverversingsintervallen tot 1,5 keer langer maken en tegelijkertijd de motor beschermen en schoon houden. De nieuwe reeks oliën, die werd aangedreven door belangrijke OEMs, kan de olieverversingsintervallen tot 1,5 keer langer maken en tegelijkertijd ook zorgen voor een beschermde en schone motor.”

Voor meer informatie over het gamma geavanceerde smeermiddelen en diensten van ExxonMobil, kan u terecht op Power-Gen Europe in Hal 7, Stand S27 of online via https://www.mobil.com/en/industrial.

 

Over ExxonMobil

ExxonMobil, de grootste openbaar beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappij, maakt gebruik van technologie en innovatie om tegemoet te komen aan de groeiende energiebehoeften in onze wereld. ExxonMobil beschikt over een inventaris aan vooraanstaande middelen en is wereldwijd één van de grootste geïntegreerde raffinaderijen en fabrikanten van aardolie- en chemische producten. Voor meer informatie, bezoek www.exxonmobil.com of volg ons op Twitter via www.twitter.com/exxonmobil.

De term "ExxonMobil" wordt gemakshalve gebruikt om alle verbonden entiteiten aan te duiden en is niet bedoeld om de zakelijke scheiding van deze entiteiten teniet te doen.

[1] Mobil Pegasus 1105 en Mobil Pegasus 1107 zijn gasmotoroliën met een lange levensduur die tot 1,5 keer langere olieverversingsintervallen hebben aangetoond ten opzichte van conventionele minerale oliën van concurrenten in motoren met hoge prestaties op aardgas.

Valérie Tulkens Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels