GEFCO OPENT EEN NIEUW MAGAZIJN VOOR BIOWETENSCHAPPEN EN GEZONDHEIDSZORG IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Maandag 22 januari 2018 — De GEFCO-groep, een wereldwijde speler op het gebied van industriële logistiek en Europese marktleider in de autologistiek, heeft zijn derde magazijn met temperatuursregeling voor biowetenschappen en gezondheidszorg geopend. De faciliteit is gebaseerd in de directe nabijheid van de luchthaven Londen Heathrow, Verenigd Koninkrijk. Deze vestiging vult de goederenmagazijnen van GEFCO in Frankfurt, Duitsland en Amsterdam, Nederland, aan.

Een nieuw magazijn met de hoogste normen voor de expeditie van farmaceutische goederen

Met de opening van deze nieuwe ruimte van bijna 1.400 m² beoogt de Goederenexpeditie branche van GEFCO een versterking en uitbreiding van zijn sterke expertise in de sector van biowetenschappen en gezondheidszorg. De faciliteit is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor de expeditie van farmaceutische goederen en beschikt over verschillende temperatuurzones: van kamertemperatuur (15ºC tot 25ºC) en gekoeld (2ºC tot 8ºC) tot diepvriestemperaturen (-22°C tot -25°C).

“Wij maken verschil uit doordat wij over een Groothandelsvergunning beschikken wat onze klanten aantoont dat wij volgens dezelfde normen werken als zij,” zegt Josette Wells, GEFCO Forwarding Quality & Compliance Director.

De Groothandelsvergunning geeft de faciliteit toestemming medicijnen voor mensen en dieren op te slaan evenals medische hulpmiddelen als onderdeel van zijn logistieke en transportdiensten.

De faciliteit biedt tevens hoge veiligheidniveaus met inbegrip van plaatselijke röntgencontrole voor luchtvracht en voortdurende 24/7 bewaking. Het nieuwe centrum voldoet aan GDP en is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

GEFCO investeert voortdurend in biowetenschappen en gezondheidszorg

Als specialist in logistiek voor biowetenschappen en gezondheidszorg biedt GEFCO Expeditie geïntegreerde van deur tot deur logistiek met temperatuurscontrole en multimodale oplossingen die aan alle normen voldoen.

“De logistieke markt voor biowetenschappen en gezondheidszorg verandert en wordt ingewikkelder. Met de toename van temperatuursgevoelige producten evenals de reglementeringen met betrekking tot hun vervoer dienen ondernemingen meer aandacht te besteden aan beheersing en veiligheid,” aldus Anthony Gunn, Executive Vice President van de goederenexpeditiebranche van GEFCO. “GEFCO heeft een sterke geschiedenis in de sector van biowetenschappen en gezondheidszorg. De opening van deze nieuwe faciliteit in het Verenigd Koninkrijk geeft de voortdurende investering van GEFCO in deze sector weer.”

De industriële deskundigen van GEFCO ontwikkelen geïntegreerde logistieke oplossingen op maat die aan de normen voldoen en die ook aan de strenge eisen van de industrie van biowetenschappen en gezondheidszorg voldoen door investering in technologische innovatie. De betrokkenheid en proactieve benadering stelden de onderneming in staat om de logistieke leverancier te worden van een hele serie klanten in de branche van biowetenschappen en gezondheidszorg.

GDP* Good Distribution Practice (GDP) is het deel van de kwaliteitsgarantie dat ervoor zorgt dat producten altijd in de juiste omstandigheden worden opgeslagen, vervoerd en gehanteerd

De GEFCO-Groep

GEFCO biedt begeleiding aan fabrikanten bij het ontwerp en de invoering van logistieke projecten, die een bron van toegevoegde waarde zijn en hun concurrentievermogen versterken. De prestatie die GEFCO aan haar klanten levert is gebaseerd op de deskundigheid die al meer dan 65 jaar is vergaard, vooral in de auto-industrie, een van de meest complexe en veeleisende sectors. GEFCO is aanwezig in 150 landen en behoort tot de top 10 van Europese logistiekgroepen. De groep boekte een omzet van € 4,2 miljard in 2016 en telt 12.000 medewerkers. Met meer dan 300 vestigingen over de hele wereld ontwikkelt GEFCO zijn activiteiten in vijf werelddelen. 

Website: www.gefco.net  

Twitter: @GEFCO_Group

www.gefco.net

@GEFCO_Group 

GEFCO : a new temperature-controlled warehouse for the Healthcare in UK

Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels