Microsoft roept Accenture en Avanade uit tot SI Alliance Partner of the Year

Voor het tiende jaar op rij ontvangen Accenture en Avanade erkenning als Microsoft SI Alliance Partner van het Jaar

Woensdag 30 augustus 2017 — Microsoft roept Accenture en Avanade uit tot SI Alliance Partner van het Jaar. Met deze award erkent Microsoft meer dan 10 000 succesvolle projecten van Accenture en Avanade, uitgevoerd bij meer dan 4000 klanten wereldwijd. Microsoft benadrukt hiermee hun sterke onderlinge samenwerking en gedeelde focus op het versnellen van cloud -en digitale transformaties. In totaal ontvingen Accenture en Avanade al dertien keer de award van SI Alliance Partner of the Year.

Accenture ontvangt eveneens de onderscheiding van Microsoft Supplier of the Year voor kwaliteit, businesswaarde, services en innovatie. Accenture droeg bij aan een verhoogde productiviteit van Microsoft’s finance en accountingdiensten, realiseerde vernieuwend ingenieurswerk bij IT-transformaties, en zorgde voor een stijging in klanttevredenheid over Microsoft software en service-abonnementen.

Daarnaast benoemt Microsoft Accenture en Avanade ook tot Worldwide Consulting & SI Microsoft Azure Alliance Partner of the Year. Deze award bekroont de inspanningen van Accenture en Avanade om Azure-adopties te versnellen met behulp van innovatieve oplossingen bij klanten, zoals Biesse (Cloud and Internet of Things) met Connected Asset Management, Towergate (Azure), en Antares Capital (Office 365 and Azure).

"Ik ben erg trots dat Avanade beloond wordt met de award van Alliance SI Partner of the Year. Het is een geweldige erkenning van ons werk, namelijk klanten helpen bij hun digitale transformatie. Die innovatie realiseren we door de kracht van menselijke resources en het Microsoft-ecosysteem, " aldus Jan Peeters, country manager bij Avanade Belgium.

Voor het tiende jaar op rij benoemd worden als Microsoft Alliance Partner of the Year en Azure Alliance Partner of the Year weerspiegelt het vertrouwen in ons advies dat we dagelijks aan onze klanten verlenen bij hun digitale transformatie”, aldus Adam Warby, Avanade Chief Executive Officer. “Deze award erkent onze toewijding om steeds met vernieuwende ideeën, passie voor innovatie en het Microsoft ecosysteem klanten bij te staan tijdens hun digitale traject.”

"Voor Accenture is het een eer om door één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld als Supplier of the Year te worden benoemd," zegt Sean McNamara, Managing Director bij Accenture en Microsoft’s Global Client Account Director. "Al meer dan 27 jaar werken Accenture en Avanade samen aan een breed scala van innovatieve projecten. We zijn verheugd dat onze samenwerking heeft geleid tot deze prestigieuze erkenning voor Accenture."

"Klanten uit zowat elke industrietak zoeken nieuwe manieren om klanten te begrijpen en te bedienen, nieuwe markten en producten te creëren, operaties te heruitvinden en te moderniseren hoe werknemers werken in deze mobiele wereld”", zegt Victor Morales, vicepresident, Microsoft Enterprise Partners. "Met de onmiskenbare expertise van Accenture, het hoge niveau van digitale innovatie bij Avanade en Microsoft's toonaangevende enterprise technologie, erkennen deze awards de businesswaarde en innovatie die de alliantie aan onze klanten én Microsoft levert."

***

Over Avanade

Avanade België biedt branchespecifieke oplossingen voor de Retail en Services industrieën en werd door Microsoft in 2016 zelfs benoemd tot Microsoft Dynamics Services Industries Partner.

Avanade is marktleider op het gebied van innovatieve digitale diensten, zakelijke oplossingen en door ontwerp gedreven ervaringen, die worden geleverd door de kracht van mensen en het ecosysteem van Microsoft. Onze professionals combineren hun technologische, zakelijke en industriële expertise om oplossingen te ontwerpen en te implementeren, en zo de nodige resultaten te boeken voor onze klanten en hun klanten. Avanade heeft 29.000 digitaal verbonden mensen in 23 verschillende landen, die klanten het best mogelijke denkwerk bieden door een samenwerkingscultuur gebaseerd op culturele verscheidenheid die de omgevingen waarin we werken reflecteert. Avanade werd opgericht in 2000 door Accenture LLP en Microsoft Corporation en is grotendeels in het bezit van Accenture. Meer informatie vindt u op www.avanade.be.

 

Magali Dierckx Golin
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels