Nieuw PR bureau TP Vision / Philips TV

Woensdag 1 februari 2017 — Brussel

 

Beste,

Graag laten we je weten dat TP Vision Weber Shandwick België heeft aangesteld als Tech PR bureau voor hun licentiemerk Philips TV. Dit betekent dat je voortaan bij ons terecht kunt voor al je vragen wat betreft Philips TV en de aanvraag van test- en reviewproducten.

Wij zullen je op de hoogte houden van de laatste informatie omtrent Philips TV en uiteraard informeren over de nieuwste productlanceringen.

Op vele mooie toekomstige samenwerkingen!

 

Groeten van het Weber Shandwick Philips TV team,

Romain Adam, Evelien Meskens, Valérie Tulkens & Evelien Bogaert

Romain Adam Senior Account Executive at Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels