Philips tv toont nieuwe modellen in de 9000, 7000 en 6400 serie

Maandag 13 maart 2017 — Philips tv toont de nieuwe modellen in de 9000, 7000 en 6400 serie die de komende maanden zullen uitkomen. De nieuwe modellen beschikken onder andere over de volgende highlights:

  • HDR10 en Hybrid Log Gamma voor een perfect contrast
  • Nieuwe UHD Premium OLED voor ultieme beeldkwaliteit
  • Nieuwe snellere & krachtigere P5-engine voor beeldprestatie
  • HDR-content van Netflix kijken dankzij de laatste Android M en de quad-core processor
  • Populaire 'zichtbaar geluid'-concept op de 7000- en 6000-serie
  • Hoogwaardig Europees design

9000 serie

De 55POS9002 is de tweede 55” OLED-tv van Philips en de tweede serie met de UHD Premium certificering. De OLED-tv draait op de laatste M-versie van het Android Smart tv-systeem en is voorzien van een unieke combinatie van de nieuwe P5-engine en het driezijdige Ambilight-systeem. De diepe zwarttinten en een bijzonder uitgebreid kleurengamma (99% DCI-P3 WCG) zorgen ervoor dat de OLED-tv kleuren nauwkeuriger en helderder weergeeft. De P5-engine verbetert de beeldoptimalisatie, helderheid, kleur en contrast met 50% in vergelijking met de Pixel Precise Ultra HD-engine. Daarnaast beschikt de 9002 over indrukwekkende geluidskwaliteit dankzij de gepatenteerde en krachtige triple ring-technologie van Philips en ondersteuning van DTS HD Premium Sound.

Dankzij de combinatie van een hoge helderheid (750Nit), het OLED-paneel met uitgebreid kleurengamma en de nieuwe P5-engine is de 9002 het tweede model dat beschikt over de UHD Premium certificering en de HDR Perfect standaard van Philips voor zowel HDR10- als HLG-content.

Verfijnde afmetingen en het gebruik van luxe materialen vertalen zich in het nieuwe open frame van aluminium met een gebogen en gecentreerde standaard die de 9002 een zwevende uitstraling geeft. Het ultradunne onderstel en de zeer compacte afmetingen van het OLED-paneel binnen de ultradunne behuizing zijn kenmerken van de 'visuele lichtheid' van Philips.  

Daarnaast zorgen de slanke rand en het onderstel van de 9002 ook voor een bijna naadloze verbinding met de driezijdige Ambilight-technologie. Dit zorgt samen met de uitzonderlijk levendige kleuren en het hoge contrast voor een intense kijkervaring.

7000 serie

De 7000-serie van ultraslanke UHD-tv's biedt design en uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit voor een mid-range prijs.

De nieuwe 7502 is de tweede serie van Philips die beschikt over de indrukwekkende high-end P5-engine, waardoor de prestaties met 50% toenemen in vergelijking tot de toonaangevende Perfect Pixel Ultra HD-engine. De tv is verkrijgbaar is in 49”, 55” of 65”.

Door de toevoeging van de P5-engine en een breed kleurgamma beschikt de tv over uitzonderlijke beeldkwaliteit. Samen met de hoge helderheid (400 Nit) bereikt de 7502 daarom gemakkelijk de HDR Premium standaard van Philips voor HDR10- en HLG-content.

De driezijdige Ambilight-technologie sluit direct aan op de actie op het scherm dankzij een ultradunne rand waardoor je verzekerd bent van een intense kijkervaring.

De 7502 is ontworpen volgens het European design concept van Philips. De tv’s hebben een donkergrijze aluminium afwerking van de rand en een elegante minimalistische en gecentreerde open voet. De voet bevat een soundbar met de unieke triple ring driver-technologie aan de achterzijde en een krachtige 45 watt versterker voor een indrukwekkend geluid met een diepe bas, goede stereo-effecten en helder geluid.

De unieke Ambilight-technologie van Philips zorgt ervoor dat alle tv's uit de 7000-serie een intense kijkervaring bieden. De tv’s hebben een zeer smalle metalen rand en een klassieke gebogen voet. Alle nieuwe tv's uit de 7000-serie draaien op de laatste M-versie van het Android Smart TV-systeem waardoor het mogelijk is om series en films van Netflix in HDR te kijken. Het nieuwe besturingssysteem draait op een quad-core processor en beschikt over 16GB intern geheugen met de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden via een externe HDD-schijf.

6400 serie

In de 6400-serie van 2017 lanceert Philips de 6482 die verkrijgbaar is met een 49” of 55” scherm.

De 6482 biedt specificaties die je normaal alleen vindt bij high-end modellen, waaronder driezijdig Ambilight, een hoge helderheid (400 Nit), breed kleurengamma en 14-bit kleurverwerking. Dit alles zorgt ervoor dat deze serie de HDR Premium status van Philips bereikt.

De beeldkwaliteit is enorm scherp met natuurlijke, heldere kleuren en vloeiende beweging dankzij de Pixel Plus Ultra HD-engine die uitgerust is met het Micro Dimming Pro-systeem.

De luxe uitstraling komt bij de 6482 ook door het ultraslanke onderstel en de rand die beide zijn afgewerkt in stijlvol lichtzilver. Het onderstel beschikt over een naar voren geplaatste soundbar. Deze soundbar beschikt over gepatenteerde double ring driver-technologie aan de achterzijde en een krachtige 25 watt versterker voor een indrukwekkend geluid met een diepe bas, goede stereo-effecten en helder geluid.

In de 6400-serie van 2017 lanceert Philips ook de 6432 - verkrijgbaar in 49” en 55” - en de 6412 - met een 65” scherm. Beide beschikken over een krachtige Pixel Plus Ultra HD-engine en Micro Dimming Pro voor superscherpe beelden, heldere maar natuurlijke kleuren en vloeiende beweging. Alle 6400 UHD-producten - die onder de 6482 zitten - beschikken ook over een uitstekend contrast en behalen de HDR Plus standaard van Philips voor HDR10-content.

Dankzij krachtige 20 watt versterkers en de gepatenteerde triple ring-technologie van Philips beschikken de 6412 tv’s over een diepe bas en helder geluid.

De 6432- en 6412-modellen zijn ultraslank met dunne randen in stijlvol zilver. Ze beschikken over de tweezijdige versie van het unieke Ambilight-systeem van Philips. De 6432 heeft slanke pootjes terwijl de 6412-modellen beschikken over het stijlvolle open frame met de gebogen gecentreerde standaard. 

Het laatste product uit het assortiment voor 2017 is de 6402 met Full HD en een 32”-scherm.

Alle producten uit de 6400-serie draaien op de laatste M-versie van het Android Smart TV-systeem waardoor het nu ook mogelijk is om series en films van Netflix in HDR te kijken. De 6482 en 6412 tv's beschikken over 16GB intern geheugen en de 6432 en

Over TP Vision:

TP Vision is de exclusieve licentiehouder van het Philips TV merk en een toegewijd TV speler in de wereld van visual digital entertainment. TP Vision houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen, produceren en promoten van TV’s van het Philips merk Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en geselecteerde landen in Pacifisch Azië. Dit doen we door onze ervaring in design en het innovatieve erfgoed van Philips TV te combineren met operationele excellentie, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Met deze krachten gebundeld brengen wij hoge kwaliteits TV toestellen op de mark: slim en gemakkelijk te gebruiken, en met verfijnde styling. Wij geloven in het maken van producten die consumenten een superieure TV ervaring geven. Met Philips TVs is TP Vision een wereldwijde marktleider op het gebied van hospitality. TP Vision is de exclusieve licentiehouder van het Philips TV merk voor de bovengenoemde landen. De TV Company is voor 100% in het bezit van TPV, en ’s werelds grootste monitor en LCD TV producent, en die TV’s van het Philips merk verkoopt en promoot in China. De TPV Group kon door de jaren heen groeien door hun grootste en belangrijkste competenties in O&O, productie, logistieke efficientie en kwaliteit. TP Vision heeft zo’n 2000 mensen in dienst over verschillende locaties wereldwijd. 

Romain Adam Senior Account Executive at Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels