PR: Philips OLED-tv’s vallen twee keer in de prijzen

Philips tv's uit de 2018 OLED-serie beloond met twee prestigieuze EISA-awards!

Amsterdam - Niet één, maar twee! Nu twee van de nieuwste OLED-tv's uit 2018 zijn beloond met de prestigieuze EISA-award, kan Philips terecht zijn plek opeisen als leider op het gebied van OLED-tv's.

EISA heeft een officieel kwaliteitsmerk toegekend aan de nieuwe Philips 55” OLED803 tv, die de award Best Buy OLED TV 2018-2019 heeft gewonnen. De nieuwe Philips 65” OLED903 tv - het eerste product dat te koop is in het kader van de exclusieve samenwerking met de toonaangevende audiospecialisten Bowers & Wilkins - heeft de award Home Theatre TV 2018-2019 gewonnen.

De kwaliteit van de OLED903 werd eerder dit jaar al officieel erkend toen de tv de prestigieuze IF Design-award won.

De juryleden van EISA spraken vol lof over de nieuwe 903: "Liefhebbers van home cinema eisen een ultieme bioscoopervaring waarbij prachtig beeld gepaard gaat met dynamisch geluid en beide zijn terug te vinden in de 65 inch OLED-tv van Philips. Een nieuwe, exclusieve samenwerking met hifi-specialisten Bowers & Wilkins heeft geleid tot een op maat gemaakte ingebouwde soundbar….De 65" OLED903 biedt toonaangevende prestaties en is voorzien van Ambilight, wat de kwaliteit van 4k Ultra HD Blu-ray en gestreamde beelden extra versterkt."

Over de nieuwe 803 zeiden de juryleden van EISA: "Philips combineert het nieuwste OLED-paneel van 2018 met zijn verbeterde beeldverwerkingsprocessor P5, wat bij dit 55 inch model schitterende resultaten oplevert; en dat voor een aantrekkelijke prijs. Met deze UHD OLED ANDROID TV ervaar je beelden in SDR bijna als HDR-kwaliteit dankzij 'Perfect Natural Reality', de nieuwste innovatie van Philips.

EISA (European Imaging & Sound Association) selecteert al 36 jaar de nieuwste, interessantste, creatiefste en toonaangevendste innovatieve producten voor de EISA-awards.  Technische specialisten en deskundigen uit 25 landen en 53 toonaangevende vaktijdschriften van over heel de wereld brachten hun stem uit.

Beide EISA-awards worden officieel aan Philips uitgereikt tijdens de IFA, 's werelds grootste beurs voor consumentenelektronica, die op 30 augustus 2018 wordt gehouden in Berlijn.

Nieuwe verbeteringen van OLED.

Beide nieuwe modellen beschikken over dezelfde toonaangevende PQ-eigenschappen. De nieuwe OLED-panelen uit 2018 zijn voorzien van een nieuwe antireflecterende coating voor een nog betere zwartweergave en een maximale helderheid van 1000 nit. Dit is 10% meer in vergelijking met de modellen van 2017.

De nieuwe modellen zijn ook voorzien van de tweede generatie P5 Perfect Picture Engine met de nieuwe 'Perfect Natural Reality', een contrastversterkende technologie. Dit is een gepatenteerd, intelligent algoritme dat de standaard SDR-beelden verbeterd tot dezelfde kwaliteit als beelden in HDR.

In het pure en stijlvolle Europese design van beide modellen zijn ook nieuwe geluidssystemen geïntegreerd. De 803 beschikt over een geluidssysteem dat aanzienlijk is verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Maar voor het 'echte geluid' gebruikt de 903 de expertise en technologie van Bowers & Wilkins. Het systeem bestaat uit vier naar voren gerichte speakers in een behuizing met akoestisch transparante Kvadrat-bekleding.

Beide series zijn ook voorzien van de unieke driezijdige Ambilight-technologie en Android TV op basis van Android Nougat met een ingebouwde Google Assistant. Ook zijn de tv's geschikt voor de functies van Amazon Alexa, die beschikbaar worden zodra er in de nabije toekomst software-updates worden uitgebracht voor Android O.

De 803 is te koop vanaf augustus 2018, terwijl de 903, die officieel op 30 augustus op de IFA in Berlijn wordt gelanceerd, vanaf oktober 2018 te koop zal zijn.

Zie de links hieronder voor extra materiaal, foto's, video's en beelden:

Afbeeldingen in hoge resolutie: http://www.tpvision.com/image-library/

Meer informatie over Philips TV: Philips.com/tv

Meer informatie over Philips OLED-tv's: Philips.com/oled

Volg ons op Twitter: @TPVision

De inhoud van de persberichten is correct op het moment van publicatie, maar kan onderhevig aan veranderingen zijn zonder voorafgaande kennisgeving. Alle handelsmerken die genoemd zijn in dit persbericht zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

 

Over TP Vision

TP Vision is een vooruitstrevend consumenten elektronicabedrijf in de wereld van audiovisueel digitaal entertainment. TP Vision richt zich op de ontwikkeling, productie en het op de markt brengen van Philips tv's (Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraquay en geselecteerde landen in Zuidoost-Azië) en audio sets (overal ter wereld).  We doen dit door onze expertise op het gebied van ontwerp en het erfgoed van innovatieve Philips tv's te combineren met de operationele uitmuntendheid, flexibiliteit en snelheid van TPV-technologie. Dankzij deze gecombineerde krachten brengen we hoogwaardige tv's op de markt: slimme technologie die eenvoudig in gebruik is met een geavanceerd ontwerp. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een uitstekende tv- en audio-ervaring bieden. TP Vision is met Philips TV wereldmarktleider in de hotel- en horecasector. TP Vision is de exclusieve licentiehouder van Philips TV in bovenstaande landen en op wereldniveau van de Philips audioproducten. TP Vision heeft bijna 2.000 mensen in dienst op verschillende locaties in de wereld en is 100% eigendom van TPV, een van de toonaangevende fabrikanten van monitors en lcd-tv's, die tv's met de merknaam Philips op de markt brengt in China. TPV is de laatste jaren gegroeid door gebruik te maken van schaalvoordelen en kerncompetenties in onderzoek & ontwikkeling, productie, logistieke efficiëntie en kwaliteit.

Contacteer ons
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels