Skip to Content
TP Vison brengt premium Philips Fidelio-kwaliteit naar draadloze oordorpjes

TP Vison brengt premium Philips Fidelio-kwaliteit naar draadloze oordorpjes

Philips Fidelio T1 met luxe design, premium sound en topprestaties

  • Tweerichtings akoestisch ontwerp combineert grote 10 mm dynamische en gebalanceerde armatuurdrivers om de ​​rijke en gedetailleerde Fidelio-geluidskwaliteit te garanderen.
  • Geavanceerd Hybrid Noise Cancelling Pro+-systeem en uitstekende passieve geluidsisolatie zorgen samen voor een superieure geluidskwaliteit, zelfs in de meest rumoerige omgevingen.
  • Uitstekende pasvorm en comfort voor iedereen dankzij de opname van zes siliconen- en drie Comply™-schuimoordoppen.
  • Draadloze Bluetooth 5.2-technologie voor de meest betrouwbare verbinding met LDAC-codec-ondersteuning voor draadloze, hoge resolutie geluidsprestaties.
  • Geweldige batterijduur biedt 9 uur speeltijd met ANC-functie aan, met nog eens 25 uur via oplaadcase.
  • Volledig opladen in slechts twee uur, met 15 minuten snelladen voor een uur speelplezier.
  • Premium Europees Fidelio-ontwerp met natuurlijke materialen, waaronder geborsteld metaal en duurzaam Muirhead-leer.
  • Verkrijgbaar in zwart of zilver, met een zwarte of bruine Muirhead-lederen afwerking op de bijbehorende oplaadcase.
  • Philips Headphones-app voor het finetunen van het geluid en toegang tot vooraf ingestelde ANC-modi.
TP Vision introduceert een nieuw draadloos in-ear model binnen de Philips Fidelio-collectie. De Philips Fidelio T1 brengt premium sound, een eersteklas bouwkwaliteit en Europees design naar de oordoppencategorie met een meeslepende luisterervaring als gevolg.

‘Premium’ is het kenmerk van alle Philips Fidelio-producten en biedt de beste balans tussen uitstekende audio en hoogwaardig ontwerp om maximale prestaties te garanderen. De Philips Fidelio T1 is geen uitzondering en deelt het kenmerkende geluid van Fidelio met warme, natuurlijke middentonen, een diepe doch nauwkeurige bas en een algehele detailrijke luisterervaring.

De hoogste kwaliteit audioprestaties zijn gegarandeerd dankzij een geavanceerd tweerichtingsontwerp. Dit ontwerp combineert een diepe, gedetailleerde bas van een grote dynamische 10 mm-driver met de snelle en gedetailleerde respons van een speciaal geoptimaliseerde, kleine en zeer efficiënte gebalanceerde armatuurmodule.

Daarnaast beschikt de Philips Fidelio T1 ook over de LDAC-codec om draadloze ontvangst en muziekweergave in hoge resolutiekwaliteit te garanderen.

De Philips Fidelio T1 heeft zes microfoons (drie in iedere oordop) met twee microfoons in elk die maximale ruisonderdrukking bieden. De uitstekende passieve geluidsisolatie wordt verder geoptimaliseerd dankzij de royale opname van zes maten siliconen oordopjes en drie maten Comply™-schuimtips voor een naadloze fit.

Krachtig, oogverblindend en intuïtief

De levensduur van de batterij is erg goed, met 9 uur aan speelduur met ANC aan en nog eens 25 uur afspelen via de draadloze oplaadcase. Voor het luisteren zonder ANC geldt 13 uur en 35 uur. Na een snelle oplaadsessie van 15 minuten bieden de oordopjes een uur luisterplezier, terwijl volledig opladen slechts twee uur duurt.

De Philips Fidelio T1 biedt een eersteklas ontwerp in zwart of zilver met subtiele details, zoals geborsteld metaal op de knoppen. Tevens is de bovenkant van de draagcase afgewerkt met duurzaam Muirhead-leer, in zwart of bruin, waaraan het Fidelio-karakter kan worden herkend.

Een IR-draagsensor detecteert wanneer de oordopjes op hun plaats zitten en kan de muziek pauzeren wanneer er een wordt verwijderd. Tegelijkertijd zorgt de rolschakelaar ervoor dat beide oordopjes afzonderlijk in mono kunnen worden gebruikt.

Met behulp van de draadloze Bluetooth 5.2-technologie, met Google Fast Pair, worden Android-apparaten automatisch en gemakkelijk gevonden om snel te kunnen koppelen. De Philips Fidelio T1 is tevens zeer intuïtief dankzij handige tikknoppen om nummers af te spelen, over te slaan en te pauzeren. Als alternatief biedt de Push-to-Talk-functie handsfree spraakondersteuning via Google Assistant.

De Philips Fidelio T1 draadloze in-ears zijn verkrijgbaar vanaf december voor een verkoopadviesprijs van €299.

Over TP Vision

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) is geregistreerd in Nederland, met het hoofdkantoor in Amsterdam. TP Vision is volledig eigendom van TPV Technology Limited (‘TPV’), een van 's werelds toonaangevende monitor- en tv-fabrikanten.

TP Vision is een belangrijke speler in consumentenelektronica op het gebied van tv- en audio-entertainment. TP Vision focust op de ontwikkeling, productie en marketing van televisietoestellen van Philips (Europa, Rusland, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India en geselecteerde landen in Azië-Pacific) en audioproducten van Philips (wereldwijd). We combineren het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operationele uitmuntendheid én de industrie-ervaring en -positie van TPV. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een superieure audio- en visuele ervaring bieden.

Hoge resolutie beelden vind je hier

De inhoud van de nieuwsberichten is accuraat op het moment van publicatie, maar kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle handelsmerken die in dit persbericht worden genoemd zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Contacteer ons
Maxine Libaers Media Relations, Weber Shandwick
Maxine Libaers Media Relations, Weber Shandwick
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en engagementagentschap met een netwerk dat zich uitstrekt tot 78 landen en 129 steden over de hele wereld. Het diverse team van strategen, analisten, producers, designers, ontwikkelaars en campagnevoerders heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor zijn innovatieve en creatieve aanpak en impactvol werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de Advertising Age Agency A-list stond en in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout kreeg. Weber Shandwick werd in 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot Global Agency of the Year door PRWeek. In 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 kreeg het agentschap The Holmes Report Global Agency of the Year award en in 2016 The Holmes Report’s Global Digital Agency of the Year award. Het bedrijf zet in op sterke expertise over verschillende sectoren en specialisaties, waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, betrokkenheid van werknemers, sociale impact, financiële communicatie en crisismanagement door gebruik te maken van zijn eigen sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Voor meer informatie, zie: http://www.webershandwick.com.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels