Trinity Purchasing sluit inkoopovereenkomst met Choice Hotels Europe

Trinity Purchasing wordt preferente Europese inkoopresource voor mondiale hotelketen

Maandag 25 september 2017 — Internationaal inkoopservicebedrijf Trinity Purchasing en Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH), een van de grootste hotelbedrijven ter wereld, hebben een overeenkomst gesloten waarbij Trinity Purchasing een preferente inkoopresource wordt met exclusieve rechten om in bepaalde Europese landen merkproducten te voorzien voor enkele van de hotelmerken van Choice, waaronder Clarion, Comfort en Quality. 

Choice Hotels International, Inc. is franchisegever van meer dan 6500 hotels in 40 landen wereldwijd. Het merk Choice Hotels is synoniem met warme gastvrijheid en reële waarde, en biedt een brede waaier aan verblijfsopties die aan de behoeften van klanten voldoen. Om zijn merkbelofte in Europa te blijven waarmaken, heeft Choice Hotels Trinity Purchasing uitgekozen om hoogwaardige, kostenefficiënte collectieve producten en diensten te leveren aan klanten in de horecasector, via een netwerk van meer dan 400 zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Trinity Purchasing combineert de inkoopnoden van zijn verschillende klanten om services tegen een concurrentiële prijs te leveren. Door een beroep te doen op de collectieve activiteiten van Trinity Purchasing zou Choice Hotels aanzienlijke besparingen mogelijk kunnen maken voor zijn Europese franchisenemers en tegelijk een optimalisatie garanderen van de kwaliteit, het serviceniveau en specifieke logistieke noden – allemaal aspecten waarmee rekening gehouden wordt bij het selecteren van potentiële leveranciers.

"We zijn erg blij deze deal te kunnen sluiten met Choice Hotels, een merk met een ambitie die helemaal op één lijn staat met onze eigen missie – klanten een goede prijs-kwaliteitsverhouding evenals een hoogwaardige service bieden. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met Choice Hotels." Zo zei Bouke Koppert, Chief Operating Officer bij Trinity Purchasing, over de overeenkomst.

Mark Pearce, Senior Vice President of International bij Choice verklaarde: "Het is een mooi vooruitzicht om Trinity's koopkracht te kunnen benutten om onze waardepropositie verder te verbeteren. Door in de EU met lokale resources te werken, kunnen we er zeker van zijn dat onze hotels en gasten over producten van de hoogste kwaliteit beschikken." 

________________________________________________________________________________________________

Over Trinity Purchasing

Trinity Purchasing is een internationaal inkoopservicebedrijf dat zich toespitst op het voorzien van kostenefficiënte product- en serviceoplossingen voor partners in de hotelindustrie. Trinity Purchasing werkt samen met meer dan 400 zorgvuldig geselecteerde leveranciers om 800 aangesloten hotels en restaurants te bedienen in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Finland en de Verenigde Arabische Emiraten. Ons klantenbestand omvat alle branches van de horecasector, en gaat van budget- en vijfsterrenhotels tot golfresorts, rusthuizen, recreatiecentra en hotelmanagementscholen. Trinity Purchasing is een volledige dochteronderneming van PREM Group, een van de belangrijkste hotelexploitanten in Europa.

Surf naar www.trinitypurchasing.com voor meer informatie.

Als eerste mijlpaal voor dit nieuwe partnerschap zal Trinity Purchasing deelnemen aan Choice’s komende Europese congres voor franchisenemers (Valencia, 1-3 oktober). Daar krijgen franchisenemers van Choice Hotels de mogelijkheid om kennis te maken met Trinity en zijn goedgekeurde leveranciers.

 

Over Choice Hotels

Choice Hotels International, Inc. (NYSE: CHH) is een van de grootste hotelbedrijven ter wereld. Met ongeveer 6500 franchisehotels in meer dan 40 landen en gebieden vertegenwoordigt Choice Hotels International meer dan 500.000 kamers over de hele wereld. Op 30 juni 2017 zaten 792 hotels in onze ontwikkelingspijplijn. Onze merken Ascend Hotel Collection®, Cambria® Hotels, Comfort Inn®, Comfort Suites®, Sleep Inn®, Quality®, Clarion®, MainStay Suites®, Suburban Extended Stay Hotel®, Econo Lodge®, Rodeway Inn®, en Vacation Rentals by Choice Hotels® bieden een brede waaier aan accommodaties om te beantwoorden aan de behoeften van gasten. Dankzij ons Choice Privileges®-beloningsprogramma – met al ruim 30 miljoen aangesloten leden – krijgt elk verblijf van onze gasten extra elan: de voordelen variëren van onmiddellijke, gewone beloningen tot buitengewone ervaringen, en dit van zodra iemand lid wordt. Alle hotels en vakantieverblijven zijn in zelfstandig bezit en worden zelfstandig geëxploiteerd. Surf naar www.choicehotels.com voor meer informatie.

Contacteer ons

Magali Dierckx

Weber Shandwick Brussels