Uitnodiging: AEG Care Label Project 20/04/2017

Maandag 10 april 2017 — AEG lanceert het gloednieuwe Care Label Project en nodigt u met plezier uit voor dit exclusieve evenement. Met het Care Label Project breken we met verouderde wasgewoonten en ontdekken we talrijke praktische tips en adviezen van invloedrijke mode-professionals.

Op het evenement zal u de kans krijgen om het nieuwe project en de iconische modepartners van AEG te leren kennen. Na een korte introductie, wordt er een rondetafelgesprek georganiseerd met Belgische designers Doriane van Overeem, Daniel Siegel van Not Just a Label en enkele gespecialiseerde mode-journalisten. De belangrijkste thema’s zijn de trends in mode, stoffen en onderhoud. We kijken er alvast ook naar uit om jouw mening en vragen te horen tijdens het gesprek! We sluiten de avond af met de heerlijke keuken van Christophe Nachtergaele en muziek van DC Salas.

We voorzien ook een voorstelling van de kledingstukken voor die voor de tests van het Care Label Project gebruikt werden, samen met een gids van verzorgingsrichtlijnen voor nieuwe, moderne stoffen.

Het event vindt plaats op donderdag 20 april van 18.30u – 22.00u  in de AEG Showroom (Raketstraat 40, 1130 Brussel). Er is voldoende parking voorzien.

Programma:

18u30: Ontvangst

19u:Rondetafelgesprek

20u10: Demonstratie Care Label Project

20u20: Walking dinner & drinks – menu voorzien door Christophe Nachtergaele en muziek door DC Salas

22u: Einde

Ben je er graag bij? Geef me een seintje via radam@webershandwick.com of 02 894 90 36.

Alvast bedankt en tot binnenkort!

Romain

Romain Adam Senior Account Executive at Weber Shandwick Brussels
Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels