Weber Shandwick Brussel versterkt public affairsaanbod met 3 nieuwe medewerkers

Agentschap investeert in talent voor technologie-, energie- en transportteams

Donderdag 19 juli 2018 — 20 Juli 2018 - Weber Shandwick, een van 's werelds toonaangevende internationale public affairs- en communicatiebureaus, kondigt vandaag de benoeming van drie nieuwe medewerkers aan binnen haar EU public affairsafdeling. Daardoor versterkt ze haar strategische capaciteiten op het gebied van technologie, energie en transport.

Anna Tobur is benoemd als Account Director, Technology. Tobur heeft 10 jaar ervaring met Europese public affairs. Ze werkte aan thema’s van concurrentiebeleid, gegevensbescherming en geoblocking tot cloud- en cybersecurity en auteursrechten. Daarbovenop voerde ze ook veel cross-market campagnes. Bovendien heeft ze projecten geleid op het gebied van veiligheid en defensie. Voordat Tobur bij Weber Shandwick kwam, was ze Senior Manager bij Burson-Marsteller. Ze heeft ook gewerkt bij AJC Transatlantic Institute en als assistent van de voormalige vicevoorzitter van het Europees Parlement, Marek Siwiec, en Europarlementariër Andrzej Wielowieyski. Tobur heeft de Poolse nationaliteit en een achtergrond in Europese studies, rechten en internationale betrekkingen.

Claudia Trivilino vervoegt het Technologieteam als manager. Trivilino is een EU-beleidsmedewerker met vijf jaar ervaring in technologiedossiers. Ze werkte eerder voor een Brussels internationaal bureau voor public affairs en communicatie, waar ze meewerkte aan de EU-strategie voor een interne digitale markt. Ze heeft ook gewerkt bij Developers Alliance en de British Chamber of Commerce in België. Ze heeft de Italiaanse nationaliteit en heeft een juridische achtergrond.

Tot slot werd het energie- en transportteam van Weber Shandwick Brussel versterkt met de benoeming van Adrian Garcia-Esteve als Senior Associate. Garcia-Esteve werkte eerder voor Burson-Marsteller binnen de energie- en milieuteams en als deel van overheidsrelaties. Hij heeft voor Active International Consulting ook gewerkt aan thema’s als mensenrechten en internationale bestuurskwesties. Bovendien werkte hij ook samen met het secretariaat van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Europese Parlement. Garcia-Esteve heeft een Spaans-Amerikaanse nationaliteit en een achtergrond in politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.

Deze drie externe aanwervingen versterken de strategische inzichten van het bureau verder, na de recente komst van David Leavitt, Digital Strategist en de promotie van stagiairs Marina Carzol en Beatrice Brandmayr tot Associates binnen de teams voor gezondheidszorg en digitale communicatie.

Mónica Vicente Cristina, co-managing director van Weber Shandwick Brussel, zegt over de nieuwe benoemingen: "Ik ben verheugd om deze getalenteerde professionals te verwelkomen in het bekroonde public affairsdepartement van Weber Shandwick Brussel. Elk van hen brengt een unieke reeks aan vaardigheden en ervaringen met zich mee. Ze zullen onze bestaande capaciteiten versterken en ons in staat stellen om een ​​impactvolle politieke betrokkenheid en reikwijdte te blijven garanderen voor onze diverse klanten. "

Béatrice Spinette Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick Brussels

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een toonaangevend internationaal communicatie- en marketingbedrijf dat aanwezig is in 78 steden met een netwerk dat zich uitstrekt naar 128 steden over de hele wereld. Het gevarieerde team van strategen, analisten, producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en campagneactivators van het bureau heeft de meest prestigieuze prijzen in de wereld gewonnen voor innovatieve, creatieve benaderingen en indrukwekkend werk. Weber Shandwick was het enige PR-bureau dat in 2014 en 2015 op de A-lijst van de AIO's was opgenomen en de enige PR-firma die in 2017 en 2018 een A-List Agency Standout heeft aangetoond. Weber Shandwick werd geëerd als PRWEEK's Global Agency of the Year in 2015, 2016, 2017 en 2018, het Global Agency of the Year van The Holmes Report in 2010, 2012, 2014, 2015 en 2017 en het Global Digital Agency of the Year van The Holmes Report van het jaar in 2016. Het bedrijf zet diepgaande expertise in over sectoren en speciale gebieden waaronder consumentenmarketing, bedrijfsreputatie, gezondheidszorg, technologie, public affairs, financiële diensten, werknemersbetrokkenheid, sociale impact, financiële communicatie en crisisbeheer, met behulp van gepatenteerde sociale, digitale en analytische methodes. Weber Shandwick maakt deel uit van de Interpublic Group (NYSE: IPG). Ga naar http://www.webershandwick.com voor meer informatie.

Weber Shandwick Brussels
Avenue de Cortenbergh 100
B-1000 Brussels